Ta strona wykorzystuje ciasteczka, aby przeglądanie jej przebiegało jeszcze sprawniej. Kontynuowanie przeglądania oznacza zgodę na stosowanie tego rodzaju plików na Twoim urządzeniu, jak zostało to opisane w naszej polityce dotyczącej ciasteczek.
Zarezerwuj teraz

Opinie

7,2 Ocena
Zestawienie ocen
Czystość
6,9
Komfort
6,5
Lokalizacja obiektu
8,4
Udogodnienia
6,4
Personel
7,5
Stosunek jakości do ceny
7,4
Opinie
    andrzej
    al
    3,8
    2 listopada 2017
    Fatalna obsluga
    Mateusz
    pl
    5,0
    26 września 2017
    Ta opinia nie ma komentarzy.
    Kuba Wojciechowski
    pl
    9,6
    23 września 2017
    Świetny, choć nienajcichszy hotel.
    Bywa głośno nawet w nocy.
    Bardzo pomocny personel, pokoje bez zarzutu, świetna lokalizacja - można dojść piechotą do ścisłego centrum Skopje.
    Krystian
    pl
    7,1
    4 sierpnia 2017
    Niedrogi, w sercu Skopja
    Do poprawy: przeciekający brodzik, lejąca się całą dobę woda w toalecie (to rozwiązanie dla muzułmanów - taki rodzaj bidetu) oraz niektóre rozwiązania instalacji elektrycznych. Częsty brak personelu w recepcji.
    Hotel położony w sercu Old Bazaru, czyli najbardziej klimatycznym miejscu w Skopju. Pokoje nieduże, ale funkcjonalne, dobry stosunek jakości do ceny.
    Tomasz
    pl
    6,2
    21 lipca 2017
    Dostateczny
    Okolica
    Lokalizacja obiektu
    Karolina
    cz
    7,5
    14 lipca 2017
    Ta opinia nie ma komentarzy.
    Jarosław Ce
    pl
    9,6
    28 czerwca 2017
    Bardzo udany pobyt.
    Wi fi - słabe, bardzo słabe.
    Lokalizacja, wspaniałe miejsce skopje. Chyba najpiekniejsze, kimatyczne sklepy.
    klasyk122
    pl
    10
    16 listopada 2016
    REWELACJA
    świetna lokalizacja w samym sercu starej Czarszii. Właściciele są niesamowici, troskliwi, mili i niezwykle uprzejmi. Pokoje są dobrze wyposażone, każdy z łazienką, łóżka wygodne. Warto się tu zatrzymać.
    Tadeusz
    rs
    5,8
    25 września 2016
    Miły hotelik, bez rewelacji
    Pokoik miły, ale skrajnie mały, brak miejsca nawet na bagaż. Łóżka wąskie, w sam raz dla niewysokich chudzielców. Problem z wyjazdem taksówką z hotelu (ciężki bagaż).
    Dyskretna, cicha obsługa, co nie jest typowe dla Macedonii. Czysto w pokoju. Śniadanie gustownie podane, choć b. monotonne.
    Mieczysław
    pl
    8,3
    19 lipca 2016
    Brak parkingu przy hotelu, nie można parkować na ulicach obok, bo wąskie, policja nakłada mandaty, tak mówił właściciel hotelu - nie sprawdzaliśmy. Wieczorem o 20-tej była burza nie mogliśmy znaleźć drogi do hotelu, było kompletnie ciemno. Ulice przejezdne tylko dla jednego samochodu. Kierowca musi mieć mocne nerwy.
    Po wieczornych kłopotach z parkowaniem, znalezieniem hotelu i zameldowaniem (słabo mówię po angielsku, zdecydowanie lepiej po serbsku - a tu chłopak z recepcji mówi, że nie będzie ze mną gadać po serbsku - no cóż Albańczyk. Przyszedł właściciel hotelu i było ok, porozumiałem się po serbsku) - poranny zachwyt. Smaczne śniadanie, miły personel (dziewczyna muzułmanka) mówi do nas smacznego. Po krótkiej rozmowie (po serbsku oczywiście) dowiaduję się, że studiowała trochę języki polski na Uniwersytecie w Skopje (mówi niewiele, ale rozumie sporo). Spacer uroczą starą turecką częścią miasta, do "nowego" Skopje nad Vardarem, kawa i słodkie ciasteczko i sroka, która fruwa sobie od stolika do stolika i próbuje coś ukraść... niesamowite. Polecam jest fajny klimat i zaskakujące sytuacje. Jak ktoś nie lubi leżakowania całymi dniami nad Jadranem, to jest to coś dla niego ;-) Pozdrawiam
    Bartosz
    pl
    9,2
    30 maja 2016
    Hotelik warty polecenia
    Drobnym mankamentem dla zmotoryzowanych turystów jest fakt, iż hotel znajduje się w strefie wyłączonej z ruchu i w związku z tym trzeba dźwigać bagaże z parkingu zaprzyjaźnionego hotelu. Niby nie jest daleko, ale jednak.
    To, co z jednej strony jest mankamentem, z drugiej jest zaletą. Stara islamska dzielnica Skopje, delikatnie trącająca Orientem, wzywający do modlitwy, z położonego tuż obok meczetu, muezin i bardzo dobre śniadania podawane na zewnątrz, de facto na ulicy, stanowią o uroczym klimacie tego miejsca.